L'Arte wizaż i stylizacja - - Opinie, referencje
   
 
  - O mnie
  - Makijaże
  - Makijaże ślubne
  - Zabawy makijażem
  - Portfolia modelek
  - Backstage, przygotowania
  - Osiągnięcia
  - Kontakt
  - Polecam
  - Opinie, referencje
  WINIETKI ŚLUBNE
Dodaj proszę opinię o mojej pracy, zostawiając swój komentarz.

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<-Powrót

 1  2 Dalej -> 
Nazwa:Kasia
Czas:28.08.2012, o 12:12 (UTC)
Wiadomość:Witam!
Pani aniu dziekuję serdecznie za mój makijaż ślubny z 27.08.2011. Był piękny, utrzymywał się świetnie przez cały dzień i wieczór, pomimo że było duszno i ciepło. Dziękuję również za makijaż mojej Mamy cudownie wyglądała. Pozdrawiam i polecam

Nazwa:Aisha
Czas:22.08.2011, o 16:40 (UTC)
Wiadomość:Aniu dziękuję za cudowny makijaż wieczorowy Wszystkim się baaardzo podobał.
Za porady również.

Nazwa:Kasia
Czas:01.09.2010, o 10:57 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu, mój makijaż ślubny /30-07-2010/ był po prostu super i super się trzymał do samego konca

Nazwa:Marta
Czas:30.06.2010, o 10:11 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu bardzo serdecznie dziekuje za piekny makijaż slubny i makijaż na sesje zdjęciowa:) Jeszcze czekam na zdjęcia z pleneru ale te z kościoła i sali są piekne:) Dziękuje bardzo i pewnie nie raz jeszcze skorzystam z Pani usług:) serdecznie pozdrawiam

Nazwa:Agata
Czas:22.06.2010, o 07:47 (UTC)
Wiadomość:Gorąco polecam usugi pani Ani-pełen profesjonalizm. Makijaż ślubny był fantastyczny- doskonale dopasowany do typu urody i bardzo trwały. Sama byłam mile zaskoczona tym, jak świtnie można podkreślić naturalną urodę przy pomocy profesjonalnego makijażu. Żałuję, że pani Ania nie może mnie ze swoim kuferkiem odwiedzać codziennie i niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdzki przemieniać w księżniczkę:)
Dodatkowo pani Ania jest przesympatyczną osobą, otwartą, ciepłą - tak wiec czas robienia makijażu szybko mija przy miłej rozmowie. Moja mama, które również była malowana przez panią Anię, także była bardzo zadowolona.

Użytkownik: larte
larte
Offline
Czas:15.06.2010, o 16:33 (UTC)
Wiadomość:Wszystkim Paniom serdecznie dziękuję i gorąco pozdrawiam

Nazwa:Gosia 12.06.2010
Czas:15.06.2010, o 13:04 (UTC)
Wiadomość:Słowo DZIĘKUJE dla Ani to naprawde za mało by wyrazić moją wdzięczność za tak piękny makijaż ślubny!Bardzo sie ciesze, że spotkałam na swojej drodze tak ciepłą osobe która potrafi czynić cuda Polecam z całego serca wszystkim Paniom które tego dnia chcą wyglądać zjawiskowo bo tak właśnie będą sie czuły dzięki Ani!!

Nazwa:Małgosia
Czas:15.06.2010, o 08:17 (UTC)
Wiadomość:Skorzystałam już 3 razy z niesamowitych umiejętności Pani Ani i stwierdzam, że makijaż jest profesjonalny, idealny i niezawodny! Polecam wszystkim Paniom, które szukają profesjonalnego podejścia i przyjemnej atmosfery oraz przemiłej Wizażystki!!!

Nazwa:Kasia 22.05.2010
Czas:02.06.2010, o 19:17 (UTC)
Wiadomość:Pani Ania to najukochańsza wizażystka na świecie. To nie tylko profesjonalistka w każdym calu,ale też cudowna osoba. Jeśli chcecie aby przygtowania do ślubu byly bezstresowe a makijaż idealny i trwaly polecam Panią Anię!!!

Nazwa:Agnieszka
Czas:10.05.2010, o 07:57 (UTC)
Wiadomość:Makijaż ślubny, który wykonała mi Pani Ania był piekny i trwały. Po spotkaniu próbnym byłam już pewna, że trafiłam w dobre, profesjonalne ręce. Pani Ania to osoba miła i kontaktowa. Co ważne, nie narzuca swojej wizji. Uważnie słucha, ale potrafi też doradzić. Przy najbliższej nadarzającej się okazji pewnie skorzystam z usług Pani Ani jeszcze raz. Polecam.

Nazwa:-
Czas:07.04.2010, o 17:20 (UTC)
Wiadomość:Naj lepsza wizazystka na swiecie
Dienkuje za makijasz!!!

Pozdrawiam

Nazwa:Anna
Czas:30.10.2009, o 12:11 (UTC)
Wiadomość:Mój slubny makijaż tak sie spodobał obecnym w domu paniom, że przetrzymałyśmy Anię troszkę nadprogramowo u nas. Trzymał sie pięknie do konca wesela. Jesli kiedykolwiek mialabym korzystać z takiej usługi ponownie- tylko u Ani.

Nazwa:Joanna
Czas:26.10.2009, o 21:26 (UTC)
Wiadomość:Anię gorąco polecam wszystkim przyszłym Pannom Młodym i oczywiście nie tylko.Makijaż bardzo trwały-przetrwał kilkugodzinną sesję,chwile wzruszenia oraz weselną zabawę do białego rana.
Aniu dziękuję za Twój profesjonalizm i miłą rozmowę.Za porady również.
Jeszcze raz polecam i pozdrawiam:)


Nazwa:Kasia
Czas:22.10.2009, o 05:10 (UTC)
Wiadomość:Pani Ania ma wielki talent do robienia makijażu. Poza tym jej sposób bycia działa kojąco na nerwy zestresowanej panny młodej;-) Makijaż trwały, piękny, jestem zadowolona w 100%. Gorąco polecam.

Nazwa:Kasia S.
Czas:08.10.2009, o 21:17 (UTC)
Wiadomość:Aniu makijaż ślubny super!! Faktycznie trwały i wodoodporny, jak zwykle się wzruszyłam ale on pozostał na miejscu . Bardzo Ci dziękuję.
Życzę wiele sukcesów zawodowych i mnóstwo klientek.
Jesteś Profesjonalistką w swoim fachu. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze .

Nazwa:ula
Czas:08.10.2009, o 20:25 (UTC)
Wiadomość:Gorąco polecam p. Anię. Makijaż był bardzo naturalny i trzymał się całą noc. Ponadto p. Ania potrafi świetnie dopasować kosmetyki do rodzaju skóry, doradzi jak o nią zadbać wcześniej żeby w dniu ślubu było idealnie

Nazwa:Martyna
Czas:28.09.2009, o 12:21 (UTC)
Wiadomość:Aniu, dziękuję. Za makijaż, atmosferę - za wszystko Dziś spróbowałam fioletu

Nazwa:Agnieszka
Czas:10.08.2009, o 07:46 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu bardzo dziękuję za makijaż. Wyglądłm ślicznie. Makijaż bardzo trwały. Pani Ania bardzo miła i ciepła osoba. Gorąco polecam. Ja na pewno jeszcze skorzystam nie jeden raz.

Nazwa:Marta
Czas:06.08.2009, o 08:21 (UTC)
Wiadomość:Ogromne podziękowania dla Pani Ani za makijaż ślubny mój i mamy.Był po prostu rewelacyjny, doskonale dobrany do każdej z nas i trzymał się przez całą noc bez żadnych poprawek!!!:)Pełen profesjonalizm i przesympatyczna osoba.Gorąco wszystkim polecam:)

Nazwa:Marta
Czas:05.08.2009, o 07:14 (UTC)
Wiadomość:Aniu, dziekuje za rewelacyjny makijaż i cierpliwość przy pracy z cała nasza czwórką. Polecam wszystkim, zarówno ze względu na profesjonalną obsługę, punktualność, no i przesympatyczny stosunek do klientek.

Nazwa:Patrycja
Czas:04.08.2009, o 17:34 (UTC)
Wiadomość:Naprawdę w 100 % mogę polecić Anię jako wizażystkę ! Makijaż trzymał się całą noc, przetrzymał nie jedno łącznie z potokiem łez ! Do tego wyglądałam przecudnie co potwierdził zarówno mój mąż jak i wielu gości Po prostu pełen profesjonalizm ! Nic dodać nic ująć !

Nazwa:Monika
Czas:26.07.2009, o 08:25 (UTC)
Wiadomość:Pani Ania malowała mnie zarówno na ślub jak na sesję fotograficzną w plenerze. Makijaż wyglądał po prostu bosko a ja się czułam wyśmienicie. Pełen profesjonalizm, punktualność, umiejętność doboru makijażu do rysów twarzy i pasja wykonywanego zawodu.Nie miałam swojego pomysłu na makijaż więc poddałam się sugestiom i pomysłowości Pani Ani... i nie żałowałam niczego.
Pozdrawiam Panią i będę polecać wszystkim...

Nazwa:Klaudia
Czas:18.07.2009, o 09:59 (UTC)
Wiadomość:Wielkie podziękowania dla Ciebie Aniu za rewelacyjny makijaż, który utrzymał się przez całą noc:)poza tym za przemiłą atmosferę w tak ważnym dla mnie dniu:) Do tego duży plus za komunikatywność i pełen profesjonalizm przed , jak i w trakcie współpracy! Dziewczyny nie zastanawiajcie się , tylko korzystajcie z usług Ani - naprawdę warto! Do zobaczenia

Nazwa:Natalia
Czas:07.07.2009, o 07:17 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu, dziękuję:). Piękny makijaż dzięki któremu czułam się cudownie:) Pozdrawiam.

Nazwa:Zuza
Czas:06.07.2009, o 19:44 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu, w makijażu czułam się jak swoja lepsza wersja Tak, jak mówiłam - pierwszy raz korzystałam z usług wizażystki i cieszę się, że się nie zawiodłam, jak niektóre moje koleżanki. Dzięki temu czułam się wyjątkowo w tym wyjątkowym dla mnie dniu Serdecznie pozdrawiam.Zuza

Nazwa:Agnieszka
Czas:04.06.2009, o 11:13 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za śliczny makijaż. Polecam!

Nazwa:ANIA
Czas:01.06.2009, o 20:21 (UTC)
Wiadomość:SUPER! .POLECAM WSZYSTKIM.PROFESJONALISTKA W KAZDYM CALU.

Nazwa:Karolina Pufelska
Czas:20.05.2009, o 19:21 (UTC)
Wiadomość:Ania czyni cuda:)
Zamienia szarą myszkę w mega sexi koobiete:)

Mistrzyni:)

Pozdrawiam

Nazwa:Marzena
Czas:12.05.2009, o 13:59 (UTC)
Wiadomość:Dopisuję się, jako kolejna bardzo zadowolona klientka. Miałam robiony makijaż ślubny. Od 9 rano do 4 w nocy tylko 1 raz uzyłam chusteczek matujących. Sam makijaż bardzo trwały.

Nazwa:Magdalena
Czas:05.05.2009, o 13:40 (UTC)
Wiadomość:Aniu serdecznie dziękuję za piękny makijaż. Dzięki Tobie czułam się wyjątkowo w tym ważnym dla mnie dniu. Aniu potrafisz wydobyć ukryte w nas piękno i pokazać je całemu światu, dodajesz nam wiary i pewności siebie, sprawiasz, że w naszych sercach gości radość. Dziękuję

Nazwa:Karolina
Czas:26.04.2009, o 16:06 (UTC)
Wiadomość:Polecam Panią Anię. Makijaż ślubny obłędny. Mama też bardzo zadowolona. Trwałość taka, że spokojnie mogłabym zostawić na poprawiny. Atmosfera przy malowaniu - super! Polecam, polecam, polecam!!!

Nazwa:Karina
Czas:15.04.2009, o 10:43 (UTC)
Wiadomość:Makijaż fantastyczny i długotrwały . Goście weselni i mój mąż zachwyceni. Polceam jak najbardziej . P.S. Pani Ania bardzo miła i wprowadza bardzo sympatyczną atmosferę.

Nazwa:Marta
Czas:29.03.2009, o 17:01 (UTC)
Wiadomość:Aniu dziękuję za piękny makijaż Wszystkim serdecznie polecam. Ja korzystałam już z usług Ani dwukrotnie. Za każdym razem inny, ale równie piękny efekt

Nazwa:Kornelia
Czas:24.03.2009, o 18:47 (UTC)
Wiadomość:Miłe dla oka makijaże. A ja niedługo mam dość ważną imprezę No to proszę sprawdzić meil

Nazwa:Monika
Czas:24.03.2009, o 14:53 (UTC)
Wiadomość:Ładne, zróżnicowane i ciekawe portfolio. Życzę dalszych sukcesów.

Nazwa:Mirek
Czas:22.03.2009, o 17:24 (UTC)
Wiadomość:Szałowy makijaż

Nazwa:Weronika
Czas:19.03.2009, o 12:36 (UTC)
Wiadomość:Zgadzam się ze wszystkimi opiniami poniżej. Byłam malowana przez Anię 2 razy - oba makijaże bardzo udane. Pod ten adres można iść w ciemno.

Nazwa:Justyna
Czas:18.03.2009, o 12:44 (UTC)
Wiadomość:Pozdrowienia
dla kobietki, która czyni cuda
i sprawia, że czujemy się piękne i wyjątkowe

Użytkownik: larte
larte
Offline
Czas:15.03.2009, o 13:39 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. Cieszę się, że jesteście Panie zadowolone z wykonanych makijaży. Uśmiech na twarzy klientki, to dla mnie priorytet. Serdecznie wszystkie Panie pozdrawiam, a tym, z którymi zobaczę się niedługo: do miłego zobaczenia

Nazwa:Ania
Czas:14.03.2009, o 11:00 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu chciałabym mieć choć w połowie takie zdolności jak Pani. Dziękuję za cudny makijaż próbny. Niesamowite, że ja mogę tak wyglądać. Już się nie mogę doczekać dnia ślubu Pozdrawiamy - Ania i Krzysztof.

Nazwa:Angelika
Czas:12.03.2009, o 12:50 (UTC)
Wiadomość:Brawo za kreatywnosc.

Nazwa:Sylwia
Czas:10.03.2009, o 11:57 (UTC)
Wiadomość:Makijaże Ani są rewelacyjne bardzo profesjonalne i sprawiają że każda kobieta czuje się piękna pozdrawiam

Nazwa:Dominika
Czas:04.03.2009, o 12:06 (UTC)
Wiadomość:A ja dodałam sobie ciebie do zakładek z dość prozaicznego powodu - chyba zbliża się czas, by cię odwiedzić.

Nazwa:Martyna
Czas:03.03.2009, o 11:50 (UTC)
Wiadomość:Makijaż wykonany przez panią Anię trzymał się bez zarzutu od 13 do 4 rano A impreza była naprawdę szalona Dziękuję i do miłego zobaczenia

Nazwa:Gośka
Czas:01.03.2009, o 20:48 (UTC)
Wiadomość:Śliczne makijaże. Widać duży talent.

Nazwa:Marcia
Czas:27.02.2009, o 14:07 (UTC)
Wiadomość:Fantastyczny makijaż studniówkowy trzymal sie do samego rana, dziekuje.;**;)

Nazwa:Natalia
Czas:27.02.2009, o 10:02 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuję za śliczny makijaż próbny. Wszyscy podziwiali

Nazwa:Kamila
Czas:20.02.2009, o 07:10 (UTC)
Wiadomość:Ja dziękuję za dwa cudowne makijaże. Makijaż do pierwszej sesji- kolorowy, który w momencie, gdy go zobaczyłam spowodował, że zaniemówiłam oraz makijaż drugi- mouline rouge. Ktokolwiek oglądał zdjęcia z tej sesji był po prostu w szoku i podziwiał Talent Anny [Talent przez wielkie T, bo to jest wieelki skarb].

Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia jeszcze kiedyś.

Nazwa::)
Czas:17.02.2009, o 19:31 (UTC)
Wiadomość:Niezłe

Nazwa:Karolina
Czas:06.02.2009, o 14:35 (UTC)
Wiadomość:Próbny makijaż ślubny piękny i trwały. Do zobaczenia w czerwcu

Nazwa:Agnieszka
Czas:03.02.2009, o 11:02 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu, bardzo dziękuję za śliczny makijaż. Trzymał się bez zarzutu do końca studniówki. Pozdrawiam. Aga K.

Nazwa:Marta
Czas:24.01.2009, o 20:56 (UTC)
Wiadomość:Makijaż studniówkowy w wykonaniu Pani Ani to czysta perfekcja. Trudno to opisać slowami, trzeba spróbować

Użytkownik: larte
larte
Offline
Czas:18.01.2009, o 21:05 (UTC)
Wiadomość:Wszystkie Panie serdecznie pozdrawiam i dziękuję za przemiłe komentarze.

Nazwa:Aneta
Czas:17.01.2009, o 19:15 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za śliczny makijaż studniówkowy Wszystkim szczęka opadła

Nazwa:Gosia
Czas:14.01.2009, o 20:08 (UTC)
Wiadomość:Pani Aniu dziekuje za cudowny makijaz. Wszystkim polecam serdecznie Pania Anie. Profesjonalna i bardzo sympatyczna wizazystka

Nazwa:Wiola
Czas:07.01.2009, o 15:37 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za piękny makijaż Sylwestrowy. Niedługo widzimy się ponownie Pozdrawiam.

Nazwa:Natalia
Czas:05.01.2009, o 21:12 (UTC)
Wiadomość:Podziwiam. Ma Pani niesamowity talent.

Nazwa:Magda
Czas:28.12.2008, o 14:48 (UTC)
Wiadomość:Znam Anię osobiście. To mistrzyni w tym, co robi. Kocha to i to widać! W pracę wkłada całe swoje serce. Pomijam fakt, że taki arsenał kosmetyków jaki posiada, chciałaby mieć każda kobieta Krótko: gorąco polecam!

Nazwa:Monika
Czas:26.12.2008, o 10:42 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuję za przepiękny makijaż. Trzymał się bez zarzutu do białego rana. Będę Panią polecać każdemu.

Użytkownik: larte
larte
Offline
Czas:19.12.2008, o 07:32 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuję za miłe komentarze. Serdecznie pozdrawiam!


=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=